Vinterbilder

Selv om det er sommeren som er den desidert beste tiden å tilbringe på landet,
så kan også vinteren glimte til med sine flotte dager.

Noe jeg håper disse bildene kan vise.Hovedhuset til venstre og veslestua rett frem. Bildet er tatt vinteren 2005/06 som var både kald og snørik.Nymalte røde hus, hvit snø og blå himmel gir fine kontraster.Den gamle svinestallen nærmest brukes i dag som hønehus og roterom.Dette er også tatt vinteren 2005/06.

Høsten 2005 ble det tresket ryps og etterpå ble det verken pløyd eller sådd høsthvete.

Derfor kunne nabo Kåre kjøre snøfresen sin over jordet slik at Frøya og Carmen
kunne løpe til hverandre uten å måtte tråkke i dyp snø.Stabburet med den nyrestaurerte garasjen bak med plass til 3 biler.Hundegården ble satt opp med impregnert materiale sommeren 2005.
Den var svært lite brukt før kaninene kom til gården sammen med Kjersti sommeren 2009.Ny garasje ble laget i låven sommeren 2005. Her er det god plass til både båter og biler.Huset fikk ny ytterdør ved juletider 2004. Da ble det slutt på snøføyka og skøyteisen inne i gangen.
Og karmen rundt døra ble malt rett etterpå.....Garasjen fikk nytt tak, etterlengtet maling og nytt vindu i 2005.Veslestua ble malt i 2004. Samtidig ble alle vinduer tatt ut og kittet før de ble malt både innvendig og utvendig.Det er noen meter å måke i snøen når man vil over den nye plena for å brenne litt hjemme.


Til toppen