Noen bilder fra mai 2011


Første dag i mitt andre leveår. Et nydelig vær. Koser meg med en Lollipop i hammocken.


Her har vi nettopp grillet opp restene fra den store dagen i går. Jeg er i storslag og får alle rundt meg til å le så de gråter.10. mai 2011: Er på 1-års kontroll sammen med pappa og bestemor. Her sitter jeg på pulten til helsesøster og aner fred og ingen fare.Bestemor holder meg fast, helsesøster setter den første av to sprøyter og pappa tar bilde.Og etter en sprøyte i hvert lår så var det tid for velfortjent belønning.Karoline: Vil du ha vaniljeis eller saftis? Begge deler pappa. Og hvem kan motstå denne lille damen?

Her sjekker jeg at bringebærplantene fra Agnæss får det fint i sørveggen hos oss.
Ikke så veldig god på smak kompostjorda fra fyllinga i Askim.Her prøver jeg barnebunaden som mormor lagde til mamma da hun var liten.Her har jeg pyntet meg for å feire bursdagen til mamma sammen med bestemor, bestefar & pappa.Tidlig krøkes som god sjåfør skal bli.16. mai: Ganske så sliten etter at Snapp var på gårdsbesøk.17. mai: Her står jeg sammen med mamma på Gegge's og venter på toget.
Jeg er veldig forkjølet med blanke øyne og rennende nese og nøys jevnt gjennom hele dagen. Men like blid ;-)Mamma kjenner snart alt som kryper og går i Båstad. Pappa tar bilder av de han kjenner.Her kommer et tog som er i rute.....2 flagg hadde jeg kontroll på denne store dagen.På skolen traff vi den kommende fotomodellen Anine.

Her sitter Båstads innbyggere på grunnlovsdagen som har barn i skolepliktig alder.
Og været ble svært så bra.17. mai = pølse, brus og masse is. Jeg fikk alt sammen ;-)
Vi avsluttet dagen på Peppes på Strømmen.
Litt kveldsmat og min andre 17. mai går mot slutten.25. mai: Er hos frisøren for aller første gang. Siv stusser litt på "krøllene" mine før mamma skal i ilden.
28. mai: Her sitter jeg i min splitter nye sykkelogn klar for noen kilometer sammen med mamma.
Søndag 29. mai: Vi venter Oslobesøk og mamma baker sjokoladekake. Og slikkepotten er min ;-)
Til toppen