Diverse bilder fra 201018/12: Sigurd & Stig serverte nydelig pinnekjøtt med multekrem til dessert.Og Fridtjof begynner virkelig å bli en stor gutt. Mye roligere hadde han blitt også.


November: Otto er knapt nok ute for å tisse mellom alle soveøktene.Det er november og 10 minusgrader ute. Da slår storepusen seg til ro inne og passer på strikketøyet til matmor.Eller holder teppet til Karoline varmt mens hun er nede for å få ny bleie.Vogn nr. 3 til gullet vårt.
Joggevogn......?????


Lørdag 16. oktober fikk vi et svært hyggelig besøk av Eline og Marie fra Oslo.

De måtte ransakes før de ble satt i bilen for å sikre at de ikke hadde stjålet en kanin eller tre,
en kylling eller åtte, en høne, en katt eller to eller for å sikre at vi fremdeles hadde en datter i huset.


Eline med Otto og Marie med Karoline

Marie og OttoJonas og Signe på overnattingsbesøk i høstferien.

8. oktober: Signe har lagt seg med verdens største levende kosebamse i senga.På sitt tredje overnattingsbesøk sover Anine alene nede for første gang.
Da er det trygt og godt med Otto i senga.
Når Anine skakker på hodet og viser sitt største smil så må godteskåla frem.
Selv på en onsdag.....
7. oktober: Lønna i gamlehaven i nydelige farger.Sånn så villniset ut foran det tomme huset.


Noen timer etterpå så det sånn ut.

Alt for at rørleggeren skulle få ut alt avløpet fra huset i en ny avløpsledning.3. september: Anine med en av 4 unger som Laila fikk 24/8.
Skal det være en gratis kanin, eller to eller tre, så er det bare å ta kontakt.Ikke en høst uten en tur på Momarkedet.Der var en Morten Abel i storslag sammen med resten av gjengen i The September When.Surt og kaldt og med regn i lufta så var det ikke så mye folk som det ser ut på dette bildet.Men vi holdt ut og fikk med oss hele det direktesendte TV-showet.Og sånn ser hun altså ut etter å ha klippet bort alt det fine, lange håret.20.august: Anine overnatter igjen og er snart ferdig utlært som barnevakt for Karoline.Lørdag kom Mathea også. Da tok vi turen til McDonald's og Toys"R"US.
Da fikk vi testet at det ER plass til 3 barneseter i Focusen ;-)18. august dro vi på dagsbesøk til Koster. Flere bilder fra dagen finner du her.15. august: Her døpes Karolines yngste fetter, Oskar, av Einar Gelius i Vålerenga kirke.Deretter er det Martin sin tur som bæres av farmor.Martin og farmor.
Martin i samme dåpskjole som både onkel Terje og Karoline ble døpt i.Her har Jonas lurt seg med på bildet.Ingrid, Dag, Mona & Martin.Dagens hovedpersoner. Dag med Martin på armen og Hege med Oskar på armen.Martin & Oskar med stolte besteforeldre.Her er vel fadderene og noen til?Ingrid og onkel Stig.Ingrid med sine jukseperler på armen.Så var det tid for litt frisbee i parken.
Jonas ser på dagens bildefangst.Atle måtte helt i kjelleren for å slå Simen.Dypt konsentret og med tunga i rett munn ;-)

Av en eller annen grunn så fikk jeg veldige assosiasjoner til dama under.....Artige tante Hanne :-)En konsentret og sammenbitt Simen jakter nok en spare. Men hvem var det som vant igjen?12. august: Hanna & Tor-Erik tester ATV-en så grusen spruter.Silje snakker til Håkon, mens Håkon ser strengt på fotografen.Håkon med nok en fulltreffer ved bordtennisbordet.Hanna. Litt oppgitt av at nok en ball ikke kom i retur over nettet.Mens mamma og Marita hadde sin fokus på Karoline så fikk heldigvis Carmen litt oppmerksomhet fra Fredrik.Marita og Fredrik synkronhopper fra flåten på Stikla.Det ble en del promping på Carmen etter at Fredrik og Marita reiste.Jeg sier bare to ord Ingrid; øve mer ;-)Her gjelder det å holde tunga i rett munn.Selv om Karoline fikk mest kos så ble ikke Carmen helt glemt heller.5. august: Marita kjører opp noen liter bensin. Helt på egen hånd.....


*
Simen på ATV tidlig i august. Kjørte helt alene fra Aslaksby til postkassa og tilbake en del ganger.....Så tok vi turen inn i skogen og fant en gjørmete skogsbilvei. Dette bildet er fra tur nr. 1.På tur nr. 2 ba jeg ham dra på litt og da så det sånn ut. Det ble noen turer frem og tilbake :-)Og så måtte det vaskes så klart.Så var det tid for bordtennis. Hvem vant forresten?4. august: Jonathan og tante Kjersti på burdsagsbesøk i Oslo.

Ka flenk ei kone som dyrka tomata....Her er en del av besetningen ute og koser seg i den nye store luftegården.Den staselige karen er en Brahma.Denne staselige hanen av rasen Lys Sussex ruget vi frem selv i 2009.En av våre 3 av rasen tverrstripet Plymuth Rock.
Ikke spør ;-)
Det ble Tagetes på husveggen i år.Katta på veggen kom opp igjen etter at ny vegg ble lagt på i fjor og 2 strøk med maling er påsmørt.Jonathan 3. juli 2010Koseklumper
Karoline og tante Hanne & Jonathan og tante Kjersti.Kjersti og Jonathan 3. juli i Porsgrunn.
Min kone og vår datter.Min fortryllende kone.Her er Kjersti's siste kupp fra finn.no; 3-seter, bord og 2 stoler med puter for 800 kroner.Sigrid Marie Øksenvåg Hegge. 69 år......1. juli: Fam. Strengen er på middagsbesøk.Noen som har fyr?
(Frøya viser skumle takter)Her er den aller yngste Engebretsen. 12 dager gamle Oskar gaper forgjeves etter puppen til tante.
Vi gleder oss til du kommer på feriekoloni til Båstad.Her ligger Martin og sover, bare 12 dager gammel.
Vi håper Karoline får mange koselige stunder sammen med sin nest yngste fetter.Her tester Stig den nye grillen.Og resultatet var meget bra selv om Sigurd ser noe skeptisk ut.Blide og mette.Her har Kjersti vært på Jysk og kjøpt nytt hagebord, 6 nye stoler og puter.
Og monterer i smug mens hun tror mannen i huset er på wc.Her tester Kjersti den nye grillen for aller første gang.Lørdag 5. juni: Veldig koselig med besøk fra Oslo.Rosebuskene var død etter flere år uten vann. Mor arvet flere stauder fra nabo Andries og Torill og etter et par timer så det sånn ut.Etter noen uker med nattefrost så er nå også stemoren på sitt fineste.Så fint ble det etter at mor og far var her på noen dagers arbeidsleir.6. juni: Syrinen blomstrer på sitt aller fineste.Her er Anine på vei hjem etter å ha syklet hele veien hjemmefra til oss for en is, litt brus og resten av lørdagsgodtet til Kjersti.
Forøvrig den første langturen uten støttehjul. Litt stolt mamma løper etter med hjertet i halsen :-)Dette er Fritjof, nesten 9 uker gammel.
Han holder hus hos Sigurd og Stig i Oslo men er oss hos så ofte han kan. Både for å erte Carmen og for å få litt gress under føttene.
Han har fått sin egen side som du finner ved å klikke her.Her prøver Ingrid å lokke til seg Brahma-kyllingene med dagens Tacorester.Siv og Mette en dag i slutten av mai.Carmen nyter de siste dagene i senga før hun ramler ett hakk på rangstigen her i huset.Slik så hun ut noen dager før terminen.
Mon tro om hun noen gang får tilbake fotomodellkroppen sin.Det tok ikke mange minuttene etter at senga til Karoline var montert før Otto måtte prøveligge den.12. mars er huset smekkfullt av østrogen igjen. Her er det Mette som endelig får litt nærkontakt med det motsatte kjønn.Otto har siden han kom til oss høsten 2009, hatt for vane å dra inn både mus og småfugler.
Men når kan drar inn voksne rotter, ja da må far finne frem kameraet.


Til toppen