7. mai 2011

Karoline fyller 1 år og vi trommer sammen til bursdagsfest og inviterer den nærmeste familie til feiring.
Vi fyller kjøleskap med grillmat og med en pastor i familien med direkte kontakt med værgudene så var vi garantert en flott dag.


Vi pyntet i det som en gang var luftegården til Carmen.Kasserte stoler og bord fra Askim vgs og gjenbruk av glass og tallerkener fra bryllupsfesten.Selvutnevnt grillsjef og stolt mamma.Karoline fikk mormor og bestemor til bords.Simen beviser at det var en varm dag. Her vasker han bort litt svette i vår lille badestamp.En skikkelig tøffing denne Simen.Signe er ikke sen om å hjelpe med det som er iskaldt vann fra hageslangen.Dag ser langt etter ballen etter nok en susende smash fra Hege.Simen bærer bort den ene kyllingen som ble født en dag etter termin.Bestefar og morfar lar maten synke i hammocken.Også de minste må ha mat.Hanne jåssa.....I Jonas sin sterke armer.

Bare Solveig mangler av de 9 barnebarna til Mona & Gunnar.Bursdagskaken laget av tante Hanne & onkel Atle. Den smakte like bra som den så ut.Martin & onkel Stig.

Martin & tante Julie.Og så kom linselusa Kjersti med Oskar på armen.Barnehagetantene har en intern bleieskiftkonkurranse.Karoline & onkel Stig.Pappa får frem smilet til Jonathan.
Blåkopi av en liten tass i Frognerparken.


Jonathan hilser noe motvillig på et av naboens mange nyfødte lam.Signe er ihvertfall ikke redd for sau.Jonathan sjekker om pekefingeren passer i nesa på lammet.
Karoline avslutter dagen med å plukke de avblomstrede påskeliljene.Klokka nærmer seg 18.00 og jeg retter nesa mot senga mi.Simen avslutter dagen med sin n'te tur på ATV-en.Jonathan får litt luft under vingene.Og Karoline kan ikke være dårligere enn sin bittelitt eldre fetter.Siste kosestunden på min aller første bursdag.

Tusen takk for alle gaver og tusen takk til alle dere som ville feire dagen sammen med oss.


Til toppen