Noen bilder fra måned 12


Søndag 10. april: Det er 20 grader ute og jeg prøver å få Albert til å ta av seg lua.Tunge eller vanlig?
Her kommer Albert i kontakt med sine feminine sider mens han leker med mine leker.
Smake?
Og med mye frisk luft så sover man godt om natta.Her er jeg plassert for å se på at pappa lager ved for de neste 8 årene.


Nettopp våknet etter formiddagsluren min.
Natta pappa

Fjernkontrollene styrer jeg pappa


15. april: Sånn går det når man dra Otto i pelsen en gang for mye.Og her er beviset på at Otto fikk inn både en høyre og en venstre.


Damene i huset har en kosestund ute.Her sitter jeg og dingler mens pappa vasker bil og mamma lager middag.Langfredag 22. april: Tante Hanne deler Daim-isen sin med meg.Sånn, nå har jeg litt mer kontroll.14 dager før ettårs-dagen har jeg begynt å få dreis på gåingen.
Det gjelder å holde tunga rett i munnen.Deilig med vaffel ute i sola. Men hva Jonathan fikk på sin vaffel vet jeg ikke.Og etter en lang langfredag ute så må det bades.
24. april: Vi plukket opp Ingrid i Oslo og koste oss hele dagen hos tante & onkel på Bærums Verk.


I et nydelig vårvær gikk vi den korte turen ned til sjokoladefabrikken på Bærums Verk.Og Oskar og Martin var i storslag.Mens jeg fikk en sjokolade-cookie av mamma ;-)2 stk. slitne barn som setter seg for å se på barne-TV.
25. april: Ut på tur, aldri sur. Og Carmen er aldri langt unna.Det tar på å være ute i frisk luft en hel dag.Her sitter mamma og synger for meg.10 dager før min 1-årsdag får jeg verkende øyne.
Mamma som er spesialist på barnesykdommer mener at dette er noe som går over av seg selv.


Til toppen