Noen bilder fra august 2011


1. august 2011: Min aller første dag i barnehagen. Pappa var med fra 09.00 til 11.30. Da var jeg så sliten at jeg måtte hjem.
Etter en solid porsjon middag med tilhørende dessert sov jeg i 2 timer mens alle de nye inntrykkene ble fordøyd.9 barn er det plass til på avdelingen min. 8 gutter er det jeg skal sloss med de nærmeste årene.
Jeg får la det gå ut over småttisene Albert og Oliver.Egen hylle og greier....
Klar for dag 2 i barnehagen. Klokka er 12.00, det er 28 grader ute og pappa skal sykle meg opp til alle gutta i barnehagen.I farta....
Her leker jeg med Oliver, yngstemann på avdelingen.Stor stas med besøk av Anine og Maren Johanne fra FRISKO.Anine ble med hjem for en is i varmen.


Mon tro hva naboen driver med?Anine vet råd når jeg ikke vil være med hjem igjen.Og da mamma kom hjem så ble det en mini-picnik i skyggen.10. august: Klar for 5 timer i barnehagen på en regnværsdag.
Lørdag 27. august: Trygt plassert i mitt nye barnesete i den gamle kjerra til pappa. På vei til Oslo for en heldag med shopping.3km hjemmefra.....Happy Meal til lunch :-)

Hjelper pappa med å finne nye sko.Dagen ble avsluttet på Toys R Us :-)


Og dette var det jeg fikk ut av dagen. I tillegg til en bærepose fra Toys R Us.Søndag 28. august: Er i Havnås og feirer 1-årsdagen til Selma. Og Johannes er aldri langt unna jentene.

Til toppen