Diverse bilder fra 2009


Her er Anine på besøk og da ble det noen turer med ATV-en.Anne og Siw. 2 av 4 jenter som var her på feriekoloni i juli.Et morsomt bilde som sier litt om hvilket dyreliv det er her på gården.60 kubikkmeter med ved ble levert i februar.Og i påska fikk vi låne vedmaskin i Tosebygda og etter noen lange timer og dager var det gjort.I august var fam. Engebretsen fra Porsgrunn på overnattingsbesøk på vei hjem fra ferietur i Nord-Norge.
Og Jonas kjørte ATV som den naturligste ting i verden.Hva Mona prøver å formidle til denne kyllingen er det ingen som vet.Liten tvil om at kjærligheten er gjensidig mellom Signe og Carmen.Dette er fra nyttårsaften 2009 i Porsgrunn.Signe holder en av de drøyt 20 kyllingene vi ruget frem denne sommeren.Er vi ikke pene?Siw får endelig litt luft under vingene.Fra en av våre turer i Båstads idylliske dype skoger. Gangnestjern må dette være.Og her et utsiktsbilde over Hemnessjøen.Her sjekker Carmen badetemperaturen i Måstadtjern.31. oktober 2008 må jeg gi fra meg godteskåla til disse for å unngå råtne egg på vinduet.Og rett før nyttår er de jammen tilbake i samme ærend men denne gang som julebukker.En pust i bakken ganske så langt hjemmefra.Beauty and the beast.20. september 2009, 8 uker på vei med Karoline, går vi Trøgstadstien i et helt ok turvær.
Turen beskrives på følgende måte av Den Norske Turistforening:
Turen er lang og krevende. Egner seg for vante turgåere med godt fottøy. Lengde 25 km. Varighet 7-8 timer.Første helga i desember er huset smekk fult av østrogen igjen. Hvem er konge i Buzz?Hva denne høna tenker skulle jeg gjerne visst.21. desember hadde jeg "gleden" av å være nisse i Båstad barnehage.2 av 3 kvinner i livet mitt.2. juledag møtes våre foreldre hverandre for første gang over en diger kjele med pinnekjøtt.


Til toppen