Den store bryllupsfesten 31. juli 2010

Vi giftet oss 23. januar 2010, på dagen 1 år etter at vi møtte hverandre for første gang.

En fest i januar fristet ikke, så et halvt år etter fylte vi låven med famile og venner til en forsinket feiring av den store dagen.

Inkludert 6 spedbarn var vi totalt 60 personer til bords.

Tusen takk til alle dere som ville være med å feire dagen sammen med oss.

Tusen takk for alle de flotte gavene og tusen takk til de av dere som bakte kake og lånte oss ulike ting til festen.

Vær så snill og send en mail til terje.salvesen@gmail.com om det er bilder her som du vil vi skal slette.Det er flere år siden nå at låven ble ryddet og støvsuget for første gang.
Men en slik anledning krevde en ny omgang med støvsugeren som Arnulf var ansvarlig for.
Bord, stoler og duker ble lånt på Askim v.g.s.
Det ble litt styr med bæring, pynting osv., men takket være uvurderlig hjelp fra Elisabeth, Sigrid og Arnulf ble vi ferdig i tide,
og ganske så fornøyd med resultatet :-)En ny trapp måtte lages for anledning og den ble da ikke så aller værst?Med 5 ammende mødre måtte vi sette opp en egnet ammekrok.Og denne "lekre" pynten ble sendt med fly helt fra Møre.Maten ble tilberedet og servert av Gunnar Strand. Strand har jobbet som pølsemaker hos Diskerud på Mysen i en årrekke.
Grisen hadde en slaktevekt på 50 kg. 15 kilo lettere ble den lagt på grillen kl. 11.00.
Og 5 timer senere fikk vi servert den beste grillmaten som tenkes kan.
I tillegg til alt det gode fra grisen ble det servert pølser, elgkarbonader, salat og en nydelig potetsalat.
Gunnar Strand kan du treffe på mobil 988 78966. Vi kan anbefale ham på det aller varmeste.

Etter maten var det kortreist jordbær fra Maurtvedt på Slitu sammen med is, fløte, melk og sukker.Og noen timer senere var det tid for kaker. Mye kaker. Og Signe er først i køen.


Når vi begge to er innflyttere til Båstad så er det flott å bli kjent med så mange pene og hyggelige naboer.


Fra Aslaksby kom Inger og Markus.Markus hadde med seg kjæresten Heidi.Fra samme gården var også Svein Vidar og Reni selvskrevne gjester.Maria er med sine 4 år den yngste på Aslaksby. Og Madeleine lurte seg unna fotografen hele kvelden.Tuva og Kaja tok med seg bestemor og bestefar fra Mellom-Østby.Fra Nord-Østby kom Torhild og Andries.Og ikke et vondt ord om Torhild og Andries, men vi håper snart at Kjetil, Ingjerd og Emma tar over det snart nyoppussede huset på Nord-Østby.Fra Natrudsnippen kom Robert og Kjersti med sine 2 hjerteknusere, Anine og Mathea.Fra Agnæss kom Laila og Paul Aksel.De hadde med seg Mia som vi spår en lovende fotmodellkarriere.Og Maren holdt det gående til langt på natt med brus, is og kaker i magen.Fra Mortensrud kom Kjersti's barndomsvenninne Bodil sammen med Ståle, Emma og Lisa.
Bodil holdt en tale som skapte både latter og noe tårer i øyekrokene.Fra Vålerenga kom våre forlovere, Sigurd og Stig. De hadde med seg Fritjof.
Her synger de Bette Midler's The Rose til Kjersti.Blokkajordet barnehage på Ullern representert ved Siv, Mette og Hanne.Anne og Svein fra Manglerud hadde med seg 8 uker gamle Kristoffer.Mona hadde med seg Gunnar som både giftet oss og som senere døpte Karoline i Frikirken i Porsgrunn.Mormor Mona og Jonathan.Fra Arendal kom lillesøster Hanne sammen med Atle, Simen og Jonathan.Storsjarmøren Simen.Jonas hadde med seg Stig, Julie og Signe fra Porsgrunn.Hanne med sin egen Jonathan mens Karoline sover hos tante Julie.Fra Oslo kom Dag. Her sammen med Ingrid og Solveig. Fru Hege var nok opptatt med Oskar og Martin da dette bildet ble tatt.Solveig og Ingrid.Solveig og Ingrid.Ingrid sammen med Jonathan.Her er det Elisabeth, som tok turen helt fra Bodø, som lurer på om hun noen gang får sin egen datter.Fra Bergen kom Marit og Hilde sammen med Ella.
Vegard og Stein Ivar kunne dessverre ikke komme da de prioritere Dana Cup i Danmark istedenfor. Tilgitt under tvil.Kjersti var der og Terje var også innom av og til.Disse 3 fant fort tonen sammen. Maria Karoline, Mathea og Emma.Mette som fremdeles hadde litt angst etter Harryfestivalen på Vinstra.Sigurd og Elisabeth.Stig og Kjersti.Her har Ingrid laget en mannlig utgave av Burka på Stig.Stig er sektretær for Kjersti under gaveåpningen.Her imponerer Stig med gitaren.Igjen, tusen takk for de flotte gavene.


Til toppen