Min aller første sydentur
17. - 24. oktober 2010


02.45 ringte vekkerklokka på nattbordet til pappa. 03.55 setter vi oss i bilen på vei til Dalen Parkering på Gardermoen.
Dette bildet er tatt på Oslo Lufthavn Gardermoen, søndag 17. oktober 2010 kl. 06.27, etter at pappa har handlet på taxfree og rett før vi setter oss på flyet på vei til Playa de las Americas på Tenerife.Når man har så liten rumpe som meg, så er det en smal sak å sove på et ellers svært så trangt charterfly.Nesten 6 timer på fly krever litt ekstra for å holde humøret opp på en liten skatt.
Same procedure as in Båstad. Mamma styrer skjea, jeg spiser etter beste evne og pappa tar bilder.Showoff i en rosa-lilla shortsbody fra Solveig med fam. på Dramstad.Mange nye inntrykk krever mye hvile for en liten en på bare drøyt 5 måneder.Hæ? Har dere ikke barnemeny?Siste krampetrekning før dag 2 ubønnhørlig er over.60 sekunder senere.....


Dag 3. Knapt en eneste sky på himmelen og varmt!Mitt aller første bad i det enorme Atlanterhavet.

Lurer på hvem hun tar det fra?

Skal, skal ikke....Vofsen. Min aller beste venn som er med meg overalt.

Litt bedre dette enn Grandiosa og havregrøt hjemme.


Pappa med sine sliitter nye Arne-Mari briller. Kjøpt av en kullsvart afrikaner for 5 euro.Tittil, tottil, tillerot, neglefru og store gubben hesten.
Hrmpft, mamma, jeg har møkk under stortåneglen. Mamma......Så er på vei hjem igjen etter en super ferieuke.Det var så mange ledige seter på flyet hjem at jeg fikk mitt eget sete.

Skal vi se. Jeg tar en daim, en pose Haribo-smokker og noe kaldt å drikke.Etter noen minutters kraftig skriking så takket jeg for meg og la meg selv på en velfortjent ladepause.


Til toppen