Liseberg 2006

For tredje året på rad fylte vi bilen med forventningsfulle gutter.
Trygve og Ulrik er faste gjester mens Vegard og Stein Ivar stiller annethvert år.
Avreise fra Båstad: 08.00.
Ankomst Liseberg: 3 timer og 26 mil senere.
Avgang Liseberg: 00.30.
Ankomst Båstad: 03.30.
Pris: Flere tusen riksdaler.
Mens noen må holde bilen på veien kan andre lade opp med litt ekstra søvn.Andre er misfornøyd med sjåførens musikksmak.Herregud, hvor mye har du drukket da???Endelig min tur :-)

Kanonen: Den nyeste attraksjonen.
Og det er kun onkel som vet om Vegard kjørte den ;-)
Advarsel: Du kan bli mycket bløt.Lillegutten til onkel ;-)
3 eller 4 turer ble det. Dere snek vel ikke i køen???Og med 5 i samme tekopp ble det trangt om plassen.Rundt og rundt og rundt og rundt....... Kan du se oss?Gammel mosegrodd bil.
Vedder 100 kroner på at guttene ikke så denne i parken.En liten timeout i pariserhjulet rett etter litt mat eller drikke.Vær så god og bli gal.....Vi ble tvunget til å drikke mye i varmen. Og det som går inn skal som kjent ut.
For å spare tid ble buskene rett under karusellen vannet.Anbefales ikke rett etter lunch.Denne er for pensjonistene og de hjertesvake.Hvor er Vegard?På vei opp for å bli sluppet ned.Teorikurs anbefales!Vegard ser etter sitt neste offer.Gamperally.Tydeligvis en fordel å ha hester hjemme.Max 10 år stod det på denne karusellen.Halloen!!!!Ulrik med tunga rett i munnen. Eller?Blid, selv om han trodde han vant radiobiler.På kino.Godt det er noen år til før du skal ut på veien i egen bil ;-)Og det ble en stille og rolig hjemtur.Til toppen