Den store barnedåpen
4. juli 2010


Servietter ble bestilt fra Sverige spesielt for anledningen.
Ikke rosa, ikke lyseblå, men olivengrønn.Bestemor med sitt mesteverk i anledning den store dagen.Et nærbilde av mesterverket.Slik så ett av bordene ut etter at Hanne hadde fått brukt noen av sine kreative evner.Ikke lett å kle på dåpskjolen selv så da er det godt med litt litt hjelp fra mamma og bestemor.Her er jeg plassert på gulvet i samme kjole som både tante Marit, pappa og fetter Stein Ivar hadde blitt døpt i.Her er vi på vei fra mormor og morfar til kirken.
Det var en veldig varm dag og da var det bedre å bli bært av mamma enn å ligge i vogna.Her tar jeg en liten blund på fanget til fetter Simen før vi skal inn i kirka.Først ute var fetter Jonathan.Så var det min tur til å døpes av morfar og pastor Gunnar Engebretsen.Her prøver jeg å folde hendene etter beste evne.Jeg sov meg gjennom det meste av dåpen og her sover jeg i vogna utenfor kirka etter selve dåpshandlingen.Her har Jonathan fått av seg dåpskjolen og koser seg på armen til tante Julie.Så var det tid for fotografering i hagen til mormor og morfar.
Her det mamma som prøver å gjemme seg i skyggen for fotografen.Først ute var familien Engebretsen/Johansen.
Jonathan i dåpskjolen som Kjersti strikket til Simens dåp 11 år tidligere, Hanne, Atle og Simen.Jonathan med foreldre, storbror og besteforeldre.Jonathan og mamma.Søstrene Hanne og Kjersti med dagens dåpsbarn.Søstrene Hanne og Kjersti med dagens dåpsbarn og stolte besteforeldre Mona Beth og Gunnar.Så var det Karoline sin tur med mamma, pappa, mormor og morfar, bestemor og bestefar.Bleien måtte skiftes også denne dagen og her er det en liten pustepause på badet til mormor og morfar.Så var det endelig mat.Her beundrer tante Julie nydøpte Karoline.Kusine Signe fikk jobben med å lese opp alle kortene og pakke opp alle gavene til sin yngste kusine Karoline.Fetter Simen fikk jobben med å lese opp alle kortene og pakke opp alle gavene til sin lillebror.Bestemor fikk jobben med å være sekretær for hvem som fikk hva av hvem.Dagens hovedpersoner. Karoline, født 7. mai og Jonathan født 1. april.Mamma, Jonathan drar meg i kjolen. Mamma, mamma.........En gutt med gull-armbånd og som legger sin elsk på en Hello Kitty-bamse bør få noen alarmklokker til å ringe :-)Tante Julie beundrer vår lille Karoline.Her tar jeg en liten blund hos kusine Signe før vi setter oss i bilen og kjører hjem til Båstad.


Til toppen