SIMU-messe på Jessheim 2008

8. april 2008 reiste 1SSA og 1SSB til Jessheim for å delta på NM for SIMU-bedrifter.

Innsatsen var det ingenting å si på og jammen ble det 2 priser til Accessories ASim. Grattis!1 time tok bussturen fra Mysen til Jessheim.
Og så klart måtte guttene (Kåre, Rune og Nicklas) med minst blære stoppe på veien og lufte snoppen.Den desidert stiligste standen.Ingen over og ingen ved siden.....Tine og gutta; Tom Arne, Morten, Knut Øyvind, Lasse og Marenius.Dina, Marte og Tine.Knut Øyvind imponerte stort på scenen.Tine og Marte som sammen med Knut Øyvind stod på scenepresentasjonen.Tom Arne med beviset på at 1SSA har laget Norges beste brosjyre.Tine (hvor blir det av genseren du lovet meg?)Marte med beviset på logoen til Accessories er Norges nest beste.B-klassen ville også på bilder. Her er det Anders, Stian, Nicklas og Birgitte som viser seg frem.God stemning før premieutdeling ;-)
Martin, Anders, Stian, Nicklas, Odd Daniel, Kåre Martin, Martin og Morten.Birgitte, som vi andre ser henne hver eneste dag ;-)Stian søker trøst hos Birgitte, Anne Lise og Andrea.June, Nicklas, Odd Daniel og Stian under Flate Plater sin scenepresentasjon.Kåre Martin, Amad og Anne Lise foran standen.Black & White alias Rune og Stian.Og helt til slutt gromgutten Martin. Uten mat og drikke duger helten ikke.....


Til toppen