Åpen skolen på Mysen videregående

Bildene under er fra tirsdag 27. november 2007 under Åpen skole på Mysen videregående skole.

Og tradisjonen tro var det skolemesterskap i UB.

18 bedrifter konkurrerte i 6 ulike kategorier.

4 av disse bedriftene er englebarna mine i 2SSA.

Og tror du ikke at 2SSA tok 5 av 11 priser.

Og utrolig nok 3 av 6 førstepremier.

Er det rart jeg er stolt av dem?Hjernetrimmærne UB representert ved Stian og Jørgen.Her er det Kamilla, Hanne og Marius i Bildetrykkeriet UB som får litt teknisk assistanse.Frida, Hege, Linda og May-Britt er Flyfoto UB.Og sist men ikke minst, Smakebit1 UB.
Her er det Ole, Jan-Tore og Jan Marius som er klar til å ta imot kundene. Bare Rosanna mangler.....Næmmen, der var Rosanna jo. Englebarnet mitt allerede fra første skoledag ;-)Sammen er vi dynamitt.Her er det kollega Aase som handler julegaver.Stilig bilde ;-)
Ikke på grunn av jentene foran, men på grunn av linselusene bak.....Linda og May-Britt.Øyvind, Marius, Kamilla og Hanne i Bildetrykkeriet UB under sin scenepresentasjon.Og her er det Ole, Rosanna og Jan Marius i Smakebit1 UB som lurer på om Jan Tore snart har sagt sitt ;-)Og her er det Hege, Linda, May-Britt og Frida i Flyfoto UB som flørter hemningsløst med rektor under sin scenepresentasjon.Et konstant mas om å bli tatt bilde av.Velfortjent andrepremie for beste forretningsplan OG for beste markedsføringstiltak. Bare Ole mangler.Førstepremie for beste scenepresentasjon.Førstepremie for beste forretningsplan.Førstepremie for beste logo.Jan Marius og Jan-Tore mottar pris fra Tina og Geir for skolens nest beste markedsføringstiltak.Bevisene.Flott PR takket være aktivt bruk av nettverket.


Og etter en del om og men fikk også Flyfoto UB sin helside i lokalavisen med gratis PR for godt over 20.000 kroner.

Klikk på artikkelen for leselig pdf-utgave som kan zoomes inn.


Til toppen