Nyttårsfeiring 2010

Etter å ha tilbakelagt over 1300 kilometer tur/retur Averøy for årets julefeiring pakker vi bilen igjen for å feire nyttår i det nye palasset til Hanne & Atle i Arendal. Da løper det ytterligere 500 km på tripptelleren på Focusen til Kjersti.
Men alle opplevelsene, den gode maten og det hyggelige selskapet veide opp for alle timene i bilen.


Mamma, hva var nummeret til bestemor?
Min kule fetter Jonathan som ikke var helt i slaget. Men selv med over 40 i feber så lekte kan med meg.Du er såååå kjekk altså.....Dagen før sin 9 måneders bursdag gikk det unna når Jonathan formelig fløy over gulvet.Drømmehagen fenger åpenbart både liten og stor.
I have my moments.....Og heldig som jeg er så fikk jeg tatt et bad i badekaret hos tante Hanne. Noe annet enn brødbalja til bestemor.Her må mamma ha hjelp av sin storebror for å få i meg litt kveldsmat.Trygt og godt hos onkel Stig.Ser du mine 2 første tenner?Mamma trodde jeg skulle sove på min første nyttårsaften noensinne. Hun tok feil.....
Her er klokka 23.58 og mamma og jeg er like fascinert over hva man kan få kjøpt for penger.
Signe fikk også lov å være oppe til midnatt.Her går tante Julie berserk med sitt stjerneskudd.Kl. 00.17: Tante Julie får æren av å gi meg en liten tår etter alle inntrykkene ute ved midnatt.Så var det tid for å vende nesene hjemover mot Båstad. Etter bittelitt masing så var det jeg som fikk kjøre.
Vi stoppet hos mormor og morfar i Porsgrunn for litt småkaker før vi hentet
Carmen hos Kåre & Ragnhild som var så snille og passet på Carmen for oss.


Til toppen