Diverse bilder fra 2011Porsgrunn 31. oktoberPorsgrunn Rådhus2 dager før kalenderen viser november spiser vi en deilig pizza i strålende sol under åpen himmel.29. oktober: På hyggelig besøk i Stavern i det nye palasset til Bodil & Ståle.

Fotomodellen Signe


15. oktober: Veteranpløying, en årlig happening i Båstad.
Det gule bygget bak er barnehagen til Kjersti og Karoline.
Til høyre sees deler av Båstad barneskole hvor Karoline skal tilbringe 6 av sine skoleår.
8. oktober: Carmen, 7 år og 1 dag gammel.Høstferien ble brukt til å male rundt vinduene på oppussingsprosjektet vårt. Flere bilder finner du her.Høstferien: Nytt fuglebrett fra Trøgstad fengsel. Her skal alle småfuglene finne mat gjennom hele vinteren.21. september: Seminar på Hankø. Og fra vinduet på grupperommet vårt dukket disse 4 hjortene opp.Og etter en lang dag inne avsluttet flere av oss turen ned til kysten for en vakker solnedgang.


11. september: Flom i Vassbygda.

Ikke mange centimeterne før brygga på Sandstangen er under vann.12. august: Litt tilfeldig oppdaget vi dette bak svinestallen.
Solsikkene er resultatet av oppryddingen etter vinterens foring av småfugler med solsikkefrø.13. august: Stilasjen er oppe. Så da er det bare å henge i stroppen.13. august: For på nordveggen gjenstår bare maling av foringene rundt vinduene.Denne satt inne i låven 4. august.Jaget opp i tuntreet av Carmen. Som jeg trodde var min beste venn.....
Et par uker senere var stativet komplett med nye dunker og postkasse.Etter omlegging av veien måtte vi gå til innkjøp av et søppelskur til å sette i det nye krysset.
Stativet er laget av innsatte i Eidsberg fengsel.
Betongelementet på 1000 kg. i bunnen ble hentet på Hamar.
Så nå venter jeg bare på de 2 nye dunkene fra IØR.


Ingrid får seg en leksjon av Stig.

Marita på en av sine 73 turer opp og ned grusveien.KosestundFredrik prøver for harde livet å slå sin egen rekord med 4 treff før den treffer bakken ;-)Mens Ingrid følger med på liveoppdateringen fra AK-Surnadal.....Og her er den 5. teletubbien ;-)I et helt år var dette Lasse & Leif. Så dukket det opp kaninunger fra den den gamle møkkakjelleren under svinestallen.
Etter en times graving i gammel inntørket grisemøkk fant vi 6 kaniner som endte sine liv på hoggestabben.
Så nå er Lasse omdøpt til Linda og Leif skal til veterinæren for kastrering.3 av 6 som hadde vokst opp i møkkekjelleren.5 synlige og 1 som gjemmer seg i hjørnet.6. mai 2011: Av 20 egg som vi la i rugemaskinen ble det 18 kyllinger.Fredag 15. april: Skulle til Hvam for å hente egg vi skulle ruge frem selv. Ender opp med 19 kyllinger + 20 egg.
De 3 mørkeste på bildet er ruget frem i Båstad barnehage.20 egg som skal klegges fredag 6. mai. Red Rhode Island, Tverrstripet Plymouth Rock, svart Minorca og lys Sussex.15 kubikkmeter som vi fikk kjøpe fra våre kjære naboer.Og her er den gamle Inter'n som vi fikk låne i Tosebygda.


Da er det håp om at vi holder varmen kommende vinter også.Carmen soler magen etter en lang og kald vinter.Atle & Jonathan #1Atle & Jonathan #2Jonathan storkoser seg på landet.

Det ble noen kilometer ute på tunet med gåvogna.Langfredag 22. april: Jonathan kjøler seg ned med litt is på en usedvanlig varm aprildag.
17. april: Årets første grilling skjedde godt påkledd.
19 mars 2011: Største fullmåne på 20 år. Og da må selvfølgelig far i huset ut med kameraet.


11. februar 2011: Carmen i full narkose for pussing av tannstein, rensing av ører og klipping av klør.

Mitt bevis for at jeg ikke glemte vår første bryllupsdag ;-)Nyttårsrotta 2011.
Vel hjemme fra årets nyttårsfeiring i Arendal ligger denne rusken av en rotte på spisestugulvet.
Litt frossen og med krum på ryggen er den smått imponerende 35 cm fra snute til halespiss.
Fikk dessverre ikke lov av mor i huset å legge den på kjøkkenvekta.


Til toppen