Heng med så skal jeg guide deg gjennom livet mitt på 15 minutter


19. november 1968, kl. 16.40 på Aker Sykehus i Oslo.Det var da jeg hadde bestemt meg for å si hei til denne underlige verden.

Jeg var 4170 gram og 51 cm.

Og mors kommentar over bildet under sier vel det aller meste.


 Min far hadde 2 ønsker for mitt vedkommende; at jeg skulle slippe å arve hans krøller og at jeg skulle bli lang.

Hår har jeg ikke, og med nesten 190 cm på strømpelesten får jeg håpe han er fornøyd.


Hjemme ventet storesøster Marit på snart 4 år.


 Mor Sigrid og far Arnulf bodde i sin første Oslo-leilighet i Selvbyggerveien 161 på Tonsenhagen i Oslo.

Sommeren 1969 kjøpte de en større leilighet ett steinkast unna i Anna Rogstadsvei 39.

Bildet under må være fra julen 1969 hvor det ser ut som julepapiret var vel så fascinerende som innholdet.På bildet under koser jeg meg i marka i Oslo med såpebobler.Marit og meg ved frokostbordet.


 


Det har blitt fortalt at jeg kunne kose med i timevis hvis jeg hadde et eller annet å leke med.

Min mor har fortalt at jeg var et svært snilt barn.

Men så hadde hun jo bare min søster å sammenligne med ;-)


 

Den skal tidlig krøkes som god fotballspiller skal bli.


Etter totalt 7 år i hovedstaden flytter hele familien til Averøy i 1971,

og bor i bestefars barndomshjem med utedo i Øksenvågen mens huset på bildet under bygges.


Tipper bildet under er fra sommeren før jeg fyller 4 på høsten.

Onkel Egil hjelper meg med redningsvesten før vi skal ut og kjøre båt.

Ikke lenge etter dette får han sin første av to døtre.


Her skal jeg ut og kjøre gråtass sammen med den samme onkelen.


Like godt som støttehjul er 2 sterke hender på bagasjebrettet.


Her leker jeg med Tanja ute i Øksenvågen.


En stolt far med sin eneste sønn, uten krøller.


Ser ikke helt fornøyd ut på bildet under......

Ganske fornøyelig bilde spør du meg ;-)


 


Knerten med hjulvispen.


Kombinasjonen, vann, sol og full mage slår aldri feil. Da er jeg i mitt ess.


Ikke så verst søt, eller hva?


Får trøst av far på Nøtterøy etter å ha fått meg ei real verandaleppe.


Senior og Junior gjør strandlinja på Nøtterøy klar for sommeren.


Bestefar sittende med ei god bok på Nøtterøy.


Under: Hytta Steinstua på Nøtterøy fra 2 forskjellige vinkler.Gjetter at bildene under er fra julen 1973 hjemme på Bremsnes på Averøya.

Her sitter min søster og jeg i sofaen sammen med farmor Ursula og bestefar Halfdan.


Jeg tilbrakte flere sommerferier på Nøtterøy sammen med farmor og bestefar.
Husker veldig godt at vi spilte mye kort og "5-kort" var favoritten.


Tøff i pyjamas.


Under: Bilde fra søndagsskolen i Futsætra på midten av 70-tallet.

Utrolig hva man gjør for å få skinnende blanke stjerner og fiskemerker i medlemskortet.


Bading på "Rompa" i Øksenvågen.


Bursdagsfeiring hjemme på Bremsnes. Bilbane i julegave.


Hjemme i stua på Heggelia.


Vart du skræmt no?


Kort i nakken og langt ved øra.


Bilde fra Marits konfirmasjon.


Far snakker og jeg lytter. Hunden vår Stella kan skimtes i forgrunnen.


Første klasse på barneskolen for over 30 år siden. I de dager startet man på skolen det året man fylte 7 år.
Foran fra venstre: Kristin Maagaard, Tommy Stormo, Eva Linda Solheim, Olav Erling Strand, Ingve Brevik, Rannveig Brevik og lærer Ruth Pedersen Folland.
Bak fra venstre: Johan Utby, Gunn Merete Bjerkeli, meg, Lise Raaket, Espen Rød, Annett Sørensen, Jan Erik Øksenvåg, Marie og Terje Todal.


Poserer noe motvillig for fotografen på plenen i Kannikveien 27 i Elverum.


Poserer enda mer motvillig foran påskeliljene på Nøtterøy.


I rødt skinnslips ble jeg konfirmert i mai 1983.

Husker jeg var svært fornøyd med gavene. Jeg hadde en 15 fots Silver Viking til disposisjon og fikk av mormor og bestefar en flunkende ny Honda firetakters påhengsmotor. Av onklene Roger og Egil Magne med familie fikk jeg et båtutlegg med en 100 kilos stein og anker, som var pakket inn og stod på stuegulvet. Det ble mange sykkelturer fra Bremsnes til Øksenvågen med bensinkanne på bagasjebrettet den sommeren.Og de sommerene jeg ikke var på Elverum var min søster og jeg
på bilferie rundt omkring i Norge sammen med mor og far og deres Renault 12 TL.


Dette bildet er nok fra alpinanlegget Tussen utenfor Molde.

Lurer på om man fortsatt kan få tak i lignende klosser foran på skiene som jeg hadde den gang.


Bildet under er fra 7. klasse. 7-9 trinn gikk jeg på Averøy ungdomsskole på Bruhagen.

Vi hadde en strålende klasseforstander i Marit Bergem og av 4 paralleller det året gikk jeg i C-klassen.

Og det var jeg som oppfant begrepet "bollesveis".


Noen av konfirmasjonspengene gikk til 4 ukers språkreise til Weymouth i Sør-England sommeren etter 9. klasse i 1984. Jeg bodde sammen med en gutt fra Raufoss hos ei forferdelig singel kjerring. Etter et par uker byttet vi vertsfamilie og de siste 2 ukene hadde vi det helt topp. Skole 3 timer hver dag og resten av dagen gikk til bading, shopping og andre fritidsaktiviteter.


På bildet under sitter jeg på første rad sammen med jentene, nr. 3 fra høyre.


Høsten 1984 begynte jeg som alle de andre klassekameratene fra 9. klasse på Averøy videregående skole, allmennfaglig studieretning. Husker jeg hadde sveising valgfag, mens resten av fagene var forferdelig kjedelig. Og til mine foreldres store mareritt, så bestemte jeg meg for å slutte på skolen i en alder av 15 år. Ikke at jeg husker så mye, men vil tro det gikk varmt for seg oppe i Heggelia den tiden. Og, som så ofte før og senere, jeg fikk viljen min. 12. oktober 1984 sluttet jeg etter 6 uker på allmennfag. Jeg fikk jobb hos snekker Bjarne Thorsgaard og jobbet som snekker/tømrer fra midten av oktober 1984 og frem til 15. april 1985 for den nette sum av 20 kroner per time. Fra 15. april året etter og frem til skolestart høsten 1985 jobbet jeg sammen med min far og 2 eller 3 onkler på Averøy Sjøsenter i Kristvika på Bruhagen. Det var vel egentlig et greit år, men husket godt 16-årsdagen min den høsten. Det var svinaktig surt og kaldt og jeg synes nok ganske så synd på meg selv den dagen. Til mine foreldres store glede så ville jeg høsten 1985 igjen ta fatt på videregående utdannelse og startet på grunnkurs handel og kontor på St. Hanshaugen videregående skole i Kristiansund.


Småguttelaget til Averøykameratene i 1981. Bak fra venstre: Rune Farstad, Alf Kristian Vorpvik, meg, Harald Helle, Alf Bjarne Nekstad, Rune Ingeborgvik, Håkon Fossvik, og Erik Sivertsen.

Foran fra venstre: Ronny Hoset, Ole Gunnar Sandvik, Ingve Brevik, Tore Bøe, Tor Erik Stakset, Roger Fevåg og Arild Stormo.

Som ble kretsmestre etter å ha slått CFK med landslagskjempen Øyvind Leonardsen på laget.


Første året på St. Hanshaugen videregående skole, grunnkurs handel & kontor, i Kristiansund. Skoleåret 1985/86 og jeg var 17 år. Frøken het Karin Aasgaard og hun hadde en pen datter. Det er omtrent det eneste jeg husker fra det skoleåret. I sommerferien jobbet jeg som snekker hos Kåre Løvik AS i Kristiansund.


Andre året på St. Hanshaugen videregående skole, VK1 regnskap, i Kristiansund. Skoleåret 1986/87 og jeg ble 18 år den høsten. Jeg flyttet på hybel til Kristiansund før skolestart og det var mye annet enn skole som tok det meste av min tid. Blant annet førerkortet. Jeg hadde oppkjøring på min 18-årsdag 19/11. Bilen, en brun Renault 12 TL stasjonsvogn som jeg hadde arvet fra min far, stod klar på fergekaia. Hele klassen visste at jeg hadde oppkjøring og de gledet seg til å sitte på med meg til og fra gymtimene. Men så strøk jeg på oppkjøringen. Jeg måtte vente 14 dager på ny oppkjøringsperiode og på de 14 dagene var jeg ikke på skolen en eneste time. Heldigvis gikk det bra 14 dager senere. Jeg var 18 år, bodde på hybel, hadde bil og kjæreste og "on top of the world". Ikke rart jeg strøk i både matte og regnskap i første termin. Jeg flyttet hjem igjen på Averøy til jul og kom meg gjennom skoleåret med ståkarakter i alle fag. Også denne sommeren jobbet jeg som snekker hos Kåre Løvik AS i Kristiansund.


Jeg fikk nok av regnskap på VK1 og bare for å skille meg ut så hoppet jeg fra VK1 regnskap til VK2 markedsføring. Uten at jeg husker hvorfor, så valgte jeg også å bytte skole. Fra St. Hanshaugen i Kristiansund til Fræna videregående skole i Elnesvågen, en drøy halvtime fra Molde. Skoleåret var 1987/88 og jeg ble 19 år den høsten. Uten andre inntekter enn lommepenger fra mor og far fikk jeg sommeren 1987 lån i Nordmøre Sparebank til å kjøpe Mercedesen til høyre under. Den ble kjøpt for 20.000 kroner av tante Tove og onkel Roger. Mercedes Benz, 240 Diesel, amerikansk utgave, med servo og takluke. Den hadde jeg helt til en februardag i 1988. Jeg skulle på kveldsjobb til Bud. Det var lav sol og bare veier. Trodde jeg. Rundt en sving i omlag 90 kilometer i timen hadde ikke sola fått tak, og jeg fikk en kjempesleng på bilen som endte i noen snurringer på 4 hjul. Heldigvis var det autovern på begge sider av veien og ingen møtende biler. Bilen ble solgt som et realt oppussingsobjekt til en kar i Fræna. Da var det bare å børste støv av fars gamle Renault som på ett år hadde fått både blå skjerm, rød dør og svart panser. Jeg kjøpte noe bokser med blå spraymaling, og med det var russebilen bokstavelig talt i boks. Kløtsjen på Renaulten røyk i russetiden og endte sin dager på bilopphuggeriet på Bremsnes.Dette bildet er tatt det året jeg var russ. Var nok siste året med egen pannelugg.Etter det jeg husker var en ganske så tam og kjedelig russetid våren 1988, flyttet jeg til farmor på Elverum. Hun malte huset svart i fargen hvit den sommeren av et ektepar fra Polen. Firmaet som skaffet farmor polakkene hadde bruk for en sprøytemaler. Fra juni til midten av august den sommeren reiste jeg rundt i traktene mellom Hamar og Elverum og sprøytemalte både låver, bolighus og hønshus. Husker spesielt en nytt og stort hønsehus på Løten. Den blåste litt den dagen, men malingen skulle på veggen. Vi sprøytet fra tidlig morgen til sen kveld og var riktig så fornøyd med resultatet. Helt til vi neste morgen fikk telefon fra bonden. De nye sorte takplatene hadde fått et ganske så kraftig rødskjær. Jeg sluttet som sprøytemaler i august da de ringte fra Felleskjøpet i Elverum og hadde behov for ekstrahjelp i kornmottaket. Jeg lærte meg forskjell og bygg og havre og hadde det riktig så trivelig der frem til 1. oktober 1988. Da reiste farmor og jeg på 2 ukers tur til Estoril i Portugal. Litt kjedelig for en snart 19 år gammel gutt å reise på tur med sin gamle farmor, men jeg nøt de siste fridagene med sol, bading og det berømte kasinoet i Estoril før jeg i midten av oktober skulle tjene kongen og fedrelandet.


Farmor serverte nydelig mat innimellom alle maleroppdragene.


Jeg ble ikke skremt av Renaulten som jeg overtok etter min far, og kjøpte en helt maken på Malmefjorden bilopphuggeri og skrudde de gamle skiltene på denne bilden. Heldigvis gikk det bra. Denne brukte jeg i tiden som sprøytemaler og leverte den til opphugging på Elverum rett før jeg dro i militæret.


Sessvollmoen oktober 1988.

Sammen med 5 andre hormonelle gutter i slutten av tenårene gikk jeg mine 2 måneder på rekruttskolen. Der fikk vi vite at de som skikket seg vel fikk tjenestegjøre i Hans Majestet Kongens Garden i Oslo, mens resten kunne vente seg grensetjeneste i Nord-Norge. Det var en av de kaldeste vintrene i manns minne på de trakter og vi frøs mye før vi tok turen til Oslo. I november fylte jeg 20 år og husker jeg var hjemme på Averøy samme måned for å feire min fars 50 årsdag. Etter tilbøyelig press fra min gamle far så søkte jeg på Befalsskolen den høsten. Reiste til Trondheim på opptaksprøver i januar 1989, men uten selv å være motivert for dette falt jeg nok ganske lett igjennom der. Far, med løytnants grad fra 60-tallet, var nok den som var meste skuffet over akkurat det.


Bildet under er fra vernepliktsboken min. Det ble tatt aller første dag i militæret. Før jeg måtte til frisøren.....


Tøff, eller hva?


Finner du meg på bildet under så er du god ;-)
Tips: Jeg har grønn jakke.....


Etter 3-4 dager i Trondheim, var jeg tilbake i hovedstaden. Nærmere bestemt på Huseby, ett steinkast fra Røa. Her tjenestegjorde jeg som gardist med vakter på Slottet, Skaugum, Akershus festning og på kongsgården på Bygdøy. Om det var på grunn av min konstante trang til å snakke i tide og utide vites ikke, men jeg ble sambandsmann med visekorporals grad. Dette rettet nok opp litt av inntrykket i forhold til min far og jeg ble igjen inntatt i testamentet. På fritiden hadde vi et velferdskontor som formidlet alle mulige småjobber i de fisefine og snobbete vestkantstrøkene i Oslo. Jeg hadde et helt år og flere sommerjobber som snekker fra tidligere og dro nytte av det. Jeg la om ett helt hustak den sommeren, og fikk i tillegg til lønn disponere en ganske så tøff hvit og sprek Lancia. Det gikk som det måtte gå. Jeg ble tatt av en uniformert politibil på motorveien og husker at boten var så stor at jeg måtte dele den opp i mindre avdrag over 6 måneder.


Bildet til venstre er tatt midt på natten på hoppkanten i Holmenkollen. Litt senere sammen natten svømmer jeg tvers over Besserudtjernet etter et veddemål.For å dimmitere tidlig søkte jeg alt som var av høyskoler høsten 1989. Og det eneste jeg kom inn på var et ettårig studium i administrasjon og ledelse ved Hedmark Distriktshøgskole på Rena.


Da jeg begynte på høgskolen på Rena høsten 1989, kjøpte jeg min første PC. Det var en Commodore PC 10 III til over 10.000 kroner. Den hadde ingen harddisk, kun 2 stk. floppystasjoner hver med kapasitet på 720 kb. Skjermen hadde noe som lignet farger og senere kjøpte jeg en matrise fargeskriver av merke Star LC 10.


Jeg bodde hos farmor på Elverum det året og hadde det egentlig fint i underetasjen hos henne på Elverum. Jeg fikk påsmurt lunch, næringsrik middag hver eneste dag og press i både sokker og truser. Som gammel husstellærer på Sogn videregående skole i Oslo, var farmor nøye med at leksene ble gjort, og jeg endte opp med brukbare karakterer det året.


Huset til farmor sett fra hagen.


Man gikk ikke inn i denne stuen med skoene på.


I juni 1990 kjører jeg farmor til en begravelse i Bærum. Der skulle hun overnatte til neste dag før jeg skulle hente henne igjen. Jeg kjørte tilbake til Elverum, fylte bilen hennes, en tøff Volvo 345 GLS, med alle eiendelene mine. Kjørte deretter med dette til Averøya, tømte bilen, for deretter å hente henne igjen i Bærum neste dag. Det ble rundt regnet 130 mil over natta. Hun merket ingenting, og jeg tok en hvit løgn og fortalte at alt var levert til NSB på Elverum. Sommeren 1990 jobbet jeg på Skretting i Kristvika på Bruhagen og kommer med et nødskrik inn på et 3-årig faglærerstudium i handels- og kontorfag på høgskolen i Halden.


Bildet til høyre er fra den første hybelen jeg hadde under studietiden i Halden. Vi er kommet til høsten 1990. Min far ble med for å kjøre flyttelasset fra Averøya til Halden. Vi lånte en Mitsubishi av onkel Jan og kjørte hjemmefra sent på kvelden. Heldigvis sovnet kartleseren fort og jeg kunne legge inn femtegiret. Så fort har nok ingen kjørt verken før eller senere gjennom Østerdalen. Vi var så tidlig i Halden neste morgen at vi måtte vente en stund før vi tok mot til oss og ringte på døra til min nye husvert. På denne hybelen bodde jeg kun et halvt år, før jeg flyttet til den andre siden av elva i et nyoppusset hybelhus tidlig på nyåret i 1991.


I den fineste hybelen i Pyntestredet 2 hadde jeg det som plommen i egget i halvannet år. Bygget var fullt av klassekamerater og det var supersosialt. Det ble mange lange pokerkvelder og mer øl enn melk i den perioden. I kjøleskapet på kjøkkenet under var det mer flytende enn fast føde. I julen 1991 og 1992 kjørte jeg drosje hjemme på Averøya for min kjære tante Liv.


Høsten 1992 flytter jeg sammen med ei frøken opp i en gedigen loftsleilighet i det samme hybelhuset. Her bor jeg mens jeg avslutter det 3-årige fagstudiet og tar i tillegg et grunnfag i informatikk.


Det at man hadde den største kåken i bygget forpliktet til å arrangere de fleste fester, vorspiel og nachspiel. Det ble mange turer med tomgods til nærmeste matbutikk dagen derpå.


Bilde av Halden tatt fra den berømte festningen over byen. En kjempekoselig studentby med et flott studentmiljø.


Etter avsluttede studier i Halden våren 1994 søker jeg et 50-talls jobber. Og den eneste jeg fikk var en lærerjobb på Ryfylke Folkehøgskole på Sand i Suldal kommune. Jeg fikk ansvaret for linjen edb- og samfunn. Det ble et år hvor jeg var mer elev enn lærer. Jeg tok heller med eleven inn i gymsalen enn foran de antikvariske pc-ene som skolen hadde. Som de andre lærerne måtte jeg bo sammen med elevene på skoleområdet og vi måtte gå tilsynsrunder på kveldene for å samle "barna" etter at de hadde vært på den lokale puben.


Slik så jeg uten våren 1995 da klassebildet ble tatt.


Skidag i de flotte fjellene.


Fra leiligheten min på skolen hadde jeg denne fantasiske utsikten.


Skoletur til Oslo med innlagt økt på Megazone.
Det ble med ene året som lærer. Sommeren 1995 flyttet jeg til denne leiligheten i Wesselsgate 3 midt i Oslo sentrum. Den ble leid for den nette sum av 7000 kroner i måneden. Jeg søkte et par jobber før jeg fikk napp som selger i dataavdelingen på Elkjøp på Luhrtoppen 2 på Lørenskog. Jeg begynte der i august 1996 og jobbet som selger frem til årsskiftet samme år. Det var den morsomste jobben jeg noen gang har hatt. Det var stinn brakke i butikken hver eneste dag og i november solgte jeg datautstyr for over 1 million kroner.


Stua i Wesselsgate 3. Døra bak gikk inn til soverommet.


Spisestua i den samme leiligheten. Stolen er bestefars gamle som han satt i de siste årene i Øksenvågen.


Under er det 3 bilder til fra min første og siste leide leilighet i Oslo. Den lå 100 meter fra inngangen til det gamle Rikshospitalet og det tok 5 minutter å spasere ned til paradegaten Karl Johan. I tillegg til stue, kjøkken og 2 soverom var det et stilig flislagt bad. Svært praktisk å bo så nær alle mulighetene i Oslo sentrum.

Hele den ene veggen i stua var kledd med en reol hvor absolutt alle hyllene var av forskjellig størrelse.
Tøft og praktisk!


1. januar 1996 får jeg ansvaret for bygging og ansettelser av omlag 20 personer til Elkjøps nye stormarked på Vinterbro ved Tusenfryd sør for Oslo. Det ble 2 svært travle måneder før vi hadde en storstilt åpning torsdag 5. mars 1996. Det var et totalt kaos i butikken hele dagen, noe bildet under tydelig viser. Jeg hadde noen kjempefine måneder i butikken på Vinterbro helt til nye utfordringer ventet i november samme år.


I november 1996 fikk jeg ansvaret for etableringen av et felles callsenter for alle Elkjøps butikker. Så når du ringer 815 32000, så skal du vite at det var jeg som både bestemt nummeret, hadde hånd om den tekniske gjennomføringen og ansatte totalt over 20 personer også til dette prosjektet. Prosjektet ble avsluttet i mai 1997 og er i drift den dag i dag. Kjempemorsomt og spennende.


På våren 1997 kjøpte jeg en 2-roms leilighet på drøye 50 kvm. for 650.000 kroner i dette relativt nye boligkomplekset på Kampen. Leiligheten var et totalt oppussingsobjekt og absolutt alt i leiligheten ble revet ut og fornyet. Her bodde jeg frem til leiligheten ble solgt sommeren 2000 for 1,4 millioner.


Rett etter kjøpet av leiligheten på Kampen blir jeg forvist til Kristiansand i et halvt år for å få skikk på Elkjøps Stormarked i Sørlandsparken. I disse månedene leide jeg en leilighet på Lund i Kristiansand sammen med kollega Ole Hermann Berthelsen.

Da dette oppdraget var fullført ble jeg 1. desember 1997 driftssjef i Elkjøp Norge. Denne jobben bestod i å reise rundt til de egeneide butikkene som hadde ulike driftsmessige problemer. Men i september samme år sa jeg opp jobben uten ha ny jobb å gå til. Søkte én jobb før jeg reiste 2 uker sammen med 2 kompiser til Sinaihalvøya i Egypt. Avreisedagen var samme dag som den nye flyplassen på Gardermoen ble åpnet. Da jeg kom tilbake var det rett på jobbintervju og vips så var jeg direktør hos konkurrenten Expert.

Jeg tjente penger som gress men får etter hvert nok av butikkdrift og sensommeren 2000 slutter jeg etter eget ønske.


Jeg selger leiligheten min på Kampen våren 2000 og flytter for en kort periode til Ammerud i Oslo. Jeg bestemmer meg for å ta et års pause fra arbeidslivet.

Jeg starter friåret med å reise 14 dager alene til Menorca i september. I desember reiste jeg i 14 dager til den Dominikanske republikk. I mai dro jeg 14 dager til Samos og på sommeren 2001 dro jeg til USA sammen med min far for å besøke familie "over there".

Tidlig i 2001 kjøpes en leilighet på Vestli, øverst i Groruddalen, som trengte total oppussing. At resultatet ble bra kan du se på bildene under.

Etter at oppussingen var ferdig sommeren 2001 begynner jeg på eiendomsmeglerstudiet på BI i Oslo. Fordi jeg hadde de fleste økonomifagene fra tidligere så slapp jeg med ett år på meglerstudiet. Under studietiden jobbet jeg som visningsvert for Exact på Lillestrøm og ved studiets slutt i mai 2002 begynte jeg å jobbe i det samme firmaet.


Fra Samos i 2001. Kul og gul scooter som fint holdt en stor mann i 90 km/t på flat mark.


Dette bildet er også tatt på Samos.


Dette bildet er fra Lanzarote årsskiftet 1999/2000.
Turen gikk til Fuerteventura, men det er bare en kort båttur over til naboøya Lanzarote.


Jeg jobbet som eiendomsmegler i Exact i 2 og et halvt år, frem til 1. desember 2004. Dette var en kjempefin tid og jeg lærte svært mye. Jeg solgte omlag 150 eiendommer før jeg bestemte meg for å ta nok en frivillig pause fra arbeidslivet. Samme dag som jeg sluttet i Exact hentet jeg Carmen på Furnes nord for Hamar og jeg hadde pappapermisjon for henne frem til høsten 2005.


I mai 2002 flytter jeg til gården vi nå bor på i Vassbygda i Båstad.


Etter at pappapermisjonen for Carmen var over begynte jeg 1/9-2005 som eiendomsmegler hos Garanti på Lillestrøm.

Det skulle vise seg å være en total feilvurdering og like etter får jeg drømmejobben som lærer på Bjørkelangen videregående skole i Aurskog Høland kommune. Jeg underviste i fagene administrasjon, bedriftsetablering, handels og kontorfag, økonomi og informasjonsbehandling og databehandling.

Og gjengen under "slet" jeg litt med, og de med meg også sikkert ;.)

Og disse jentene under her hadde jeg 2 timer i uka i IT.


I skoleåret 2006/07 underviser jeg, fortsatt på Bjørkelangen videregående skole, i fagene Samfunnsfag, Samfunnslære, Drift og oppfølging, Egen bedrift, Prosjektarbeid og Brukersystemer.

Og gjengen under måtte slite med meg i mitt første og siste år i faget Brukersystemer.


Våren 2007 er jeg lei av kjøringen til Bjørkelangen og søker jobb ved Mysen videregående skole,
som jeg selvfølgelig får ;-)
Underviste i fagene Planlegging, Markedsføring, PTF og SIMU.
Jeg hadde det kjempefint på Mysen, men fagene var ikke så alt for spennende.


Våren 2008 søker jeg jobb på Askim videregående skole, som jeg også selvfølgelig får. Eneste grunnen til å skifte skole, igjen, er at jeg får fag som jeg utdannelse innenfor og som jeg har stor interesse for.

Underviste skoleåret 2008/2009 i fagene IT1, Virksomhetsstøtte, Drift og vedlikehold og Innføring i IT.


23. januar 2009 treffer jeg Kjersti, kvinnen i mitt liv :-)))


Skoleåret 2009/2010 underviser jeg i IT1, Virksomhetsstøtte og PTF.

Skoleåret 2010/11 underviser jeg i IT1 (2 grupper), virksomhetsstøtte og 4 timer PTF.

1. januar 2011 blir jeg fagleder for økonomi- og samfunnsfag som jeg kombinerer med 2 IT-grupper i 2 år.

1. januar 2013 blir jeg økonomi- og kontorleder ved Askim videregående skole
og er med det ferdig med undervisning for denne gang.

Har det kjempefint med både kolleger og ikke minst flotte elever.


Gleder meg til sommerferien.


Takk for oppmerksomheten!

Til toppen