Kjersti

Min kjære Kjersti ble født 13. mai i det herrens år 1974.

Hun er nr. 3 i rekken av 4 søsken. 2 eldre brødre og en lillesøster.

Hun ble født i Sarpsborg og døpt på Strømmen.

Sine 2 første leveår bodde hun i Nittedal, og deretter 16 år på Engavågen i Meløy kommune.

18 år gammel flytter hun til Oslo, først på Adamstuen og deretter på
Briskeby for til slutt å ende opp som en av de fine fruene på Frogner.

I 1997 går turen til Bodø hvor hun tar sin førskolelærerutdannelse.

Høsten 2000 begynner hun som pedagogisk leder i Knert'n barnehage i Bodø og blir der frem til 2008.

Sommeren 2008 flytter hun til Oslo sammen med Stig og Sigurd til
Vålerenga og får seg jobb i Blokkajordet barnehage på Ulleren.

23. januar 2009 treffer hun sin livs store kjærlighet i Båstad og juni samme år flytter hun inn på godset hans.

I juni 2009 begynner hun i et svangerskapsvikariat som pedagogisk leder i Båstad barnehage,
en jobb hun har i drøyt 30 dager før hun selv blir gravid.

Det var kortversjonen som får holde her inntil videre.Liten tvil om at dette er hennes første bursdag.Litt forskremt i mamma Mona Beths armer.Her er det mamma som får seg en rett høyre.Fra barnedåpen med storebrødrene Dag og Stig på orkesterplass.Hælledussen 1.Hælledussen 2.Hælledussen 3.Hælledussen 4.Bror Stig venstre og onkel John til høyre.Stig, pappa Gunnar, Kjersti og Dag.Hælledussen 5.Hælledussen 6.Hælledussen 7.En stolt mamma Mona Beth med Kjersti på armen.Tipper dette er fra julen 1976.Hva er det på denne flasken mon tro?Dette er en grimase jeg har sett opp til flere ganger.
Greit å ha noe å skylde på når Karoline får sin første raptus.Hele kjernefamilien i et lykkelig øyeblikk før attpåklatten Hanne kommer til verden.Hælledussen 8.Julen 1980 før det lange fine håret ble klippet bort før skolestart året etter.Første skoledag i nytt skjørt, nye gule sko og en ny sekk på ryggen.
Hun fikk guttesveis på grunn av at det ble alt for mye hår å stelle etter gym og svømming.Hun ser passe sliten ut her så vi antar det er inntrykkene etter første skoledag som fordøyes.Dette tror Kjersti selv er fra dåpen til lillesøster Hanne.Her er det lange og nydelige håret endelig vokst ut igjen. Litt misunnelig på den panneluggen der.Hun hadde pene bein allerede som liten pike.Stig, Dag og den masete lillesøsteren.17. mai 1982 og det er Kjersti som må ta seg av lillesøster Hanne.Kort skjørt og lange bein men tunga rett i munnen.Ikke hver vinter det var skiføre ute på Engavågen. Stilige skidresser i gamle dager.Her er Kjersti sammen med bestevenninen Bodil.Her har det gått noen år og håret er igjen borte.
Dette er tatt etter at læreskolen er unnagjort og tror du ikke hun har fått ring i nesa.Dette er mamma Mona Beth i sine yngre dager.Mamma Mona Beth.Mormor Hanna Ingrid Berglioth på trappa foran sitt eget hus i Sarpsborg.Farmor Mary som levde hele livet i Sarpsborg og døde i 2006.Morfar Birger sammen med Ingrid.Dette er fra Dags konfirmasjon.


Til toppen