Carmen

Carmen er en av kvinnene i mitt liv.

Hun sovner på armen til Kjersti hver eneste kveld og er utrolig klok til blond jente å være.

Sadellas Feels Like Carmen, som er hennes fulle navn, er født 7. oktober 2004 på kennel Sadella på Furnes.

I regi av Lundquist Hundeskole har hun deltatt på grunnkurs, videre hverdagskurs 2 ganger og lydighetskurs.Her er hun ikke mange ukene. God og rund og kritt hvit.Ikke så aller verst søt, eller hva? Hvor har denne nesa vært?Da Carmen kom i hus 1. desember 2004 var det allerede 2 katter i huset.
Det gjorde at hun tidlig ble dus med kattene og heldigvis, som bildet viser, var det gjensidig.Som valp er det ikke lenge mellom hver hvilepause.Som liten sov hun alene i stua, og her blir hun tatt på fersken i å ligge i en stol hun vet hun ikke har lov å ligge i.Her er hun ikke gamle jenta mens vi er på vei rundt Stikla.Dette er ved Atlanterhavsveien påsken 2005.Og her sitter hun på den samme veien den samme påsken.Her varmer hun rumpa si på jakka mi på Meek-knoken, Averøyas høyeste fjell, 751 meter over havet.Dette bildet er tatt fra en fisketur på Stavneset. Fjellet i bakgrunnen er Freikollen.Her ligger hun og slapper av sammen med Zorro under syrinen på Østby sommeren 2005.26. oktober 2005 fikk Amanda sitt andre kull med kattunger.
Og som bildene viser tror jeg Carmen følte at de var like mye hennes som Amandas.Kjemien er tydeligvis den aller beste. Selv når kattungene var nyfødte i kassa si,
stod Carmen med begge beina oppi den, og dyttet de små nøstene rundt med snuten sin.Dette er et realt blinkskudd.Sovesal.Litt lang i maska i snøen vinteren 2005/06.Her aker vi under en Fjelltur med SLM tidlig i 2005.Carmen er en real badehest. Hun legger på svøm lenge før jeg har fått av meg t-skjorta.
Vi kan hoppe fra flåten et 10-tall ganger uten av hun blir lei. Dette er fra flåten på sørsiden av Sandstangen.Katteluke!!! Ikke hundeluke.....Vi tok ofte en felles middagslur i godstolen når hun var liten. Men dette fikk en naturlig avslutning når hun nærmet seg 30 kilo.Her koser hun i sofaen sammen med Margrete.Ved Stikla tidlig i 2006.Her har nabo Kåre kjørt snøfresen foran garasjen tidlig i 2006. Og som bildet viser var det mye snø.Dette er tatt i januar 2007 på vei rundt Stikla.Som den naturligste ting i verden, tar hun en lite pustepause fra badingen ved Stikla på våre håndklær.Flott bilde tatt januar 2007.Her har vi tatt turen til Koster sommeren 2006.Hallo Carmen. Det der er godstolen min. Hører du??? Hallo.....


Til toppen