Noen bilder fra måned 2


4 uker og 2 dager gammel: Her er vi hjemme etter en flott konfirmasjon til nabo Markus på Bamsrudlåven på Mysen.
Jeg sov meg gjennom hele selskapet og det var vel ingen som så det fine kjolen jeg hadde på meg.

Otto sørger for at stellematta ikke er kaldt når jeg må ha ny bleie.Og etterhvert så ble han så husvarm at vi måtte dele på stellematta når jeg måtte ha ny bleie.Denne flotte uroen fikk jeg av pappas tante Tove. Tusen takk :-)Det første smilet delte jeg med verden 29 dager etter at jeg så dagens lys.
Men det tok litt tid før mamma og pappa klarte å få det på kameraet sitt.Kronisk overrasket.....Like blid som pappa etter en blund og litt pupp.....Her turner jeg litt i senga til mamma og pappa på dagen 7 uker at jeg kom til denne verden.

Nå begynner det å bli kjedelig. Er du ferdig snart?26. juni: En flott dag under solen og alle 3 smiler til kamera :-)Her er jeg på tur med mamma bak rattet.
Da lukker jeg øynene, holder meg fast og håper på det beste.Så blid blir jeg når jeg får litt oppmerksomhet oppe i vogna mi.29. juni var vi i Oslo for å hilse på Martin og Oskar for første gang.
Da fikk jeg sitte på armen til onkel Dag mens mamma var opptatt med mine 12 dager gamle fettere.Her koser jeg meg på gulvet hos tante Hege og onkel Dag.
Skjeler ikke så rent lite mens jeg studerer fingrene mine.Her koser jeg meg på armen til Ragnhild iført mine nye solbriller.Her koser jeg med bestemor 2 dager før dåpen.Et skjevt smil 3. juli.

Her har jeg akkurat fått meg en liten sup på Bastøferga på vei til Porsgrunn i min egen barnedåp.Og etter min sup måtte mamma ha påfyll og da ble hun helt klin kokos.....Her får jeg instrukser fra morfar om hvordan jeg skal oppføre meg under dåpen i kirken neste dag.Og når bestemor kom så kom smilet også.Her ligger jeg i fanget til onkel Stig og ser opp til min kusine Signe mens hun smiler til fotografen.Her slapper jeg av hos bestemor mens mamma flekker tenner til fotografen.KoseklumperMine nye retro solbriller beskytter ikke bare mot en sterk sommersol, men også mot en pupp som har vært mye innpakket i det siste.Her er pappaen min.
Han står oftest bak kamera men nå har mamma krevd at også han må på noen bilder.5. juli ved hytta til Kåre og Ragnhild sammen med bestemor og bestefar.Kul kråkeDen skjønte jeg ikke.....3 generasjonerLinselusa Frøya


Til toppen