Noen bilder fra måned 3


Min første dag i 3. måned.
Her sørger jeg for at det røsker og river litt i livmora og eggstokkene til "tante" Hanne.
Hanne er singel og ønsker seg barn. Er du interessert så heter hun Onsvåg til etternavn.Her blir jeg beundret av "tante" Mette.Her det jeg som gransker "tante" Siw.Smiler til pappa 8. juli.Vart du skræmt no?

Her er jeg på besøk på hytta til fam. Aarum-Teig og får god hjelp av den kommende førskolelæreren Anine.Ikke så værst trygt og godt med 3 barnevakter.Her er jeg med mamma og pappa til Halden for innspilling av Allsang på grensen.
Mamma rocket vilt med håp om å komme på TV.Ikke alt som var like spennende.Her svever jeg oppunder taket på pappas sterke armer.Her har jeg pyntet meg for Kåre's 60-årslag.Deilig med sol og sommer.
Her bidrar bestefar til at bodyene mine blir trangere og trangere.Du er nå så søt. Ja, du er ikke så værst du heller.....Her slapper jeg av i fanget på tante Marit fra Bergen.Her koser jeg meg hos Elisabeth under den store bryllupsfesten.Må du tulle på alle bildene du Ingrid?Kan dere ikke ta en dere kan begge to?Her viser mamma frem mine siste hair-extensions mens hun ringer kontofonen for å sjekke om hun har råd til flere.hrmpft......"Kosestund"Her er jeg i Oslo for å feire bursdagen til Ingrid og Solveig.
Her får jeg påfyll av min eldste kusine Solveig som skal studere fysikk, astronomi og metrologi til høsten.5. august: Her koser jeg meg i gjestesenga samme med fetter Jonathan.Smil da Jonathan.Er du like lei av dette som det jeg er?Hører du det samme som meg?Her er Jonathan klippet bort i Photoshop ;-)5. august kl. 17.02 kom Ingrid, Marita og Fredrik på besøk. Her slapper jeg av på armen til Marita.Så er det Ingrid sin tur.Og så er det Marita sin tur igjen.
Og tilbake til Ingrid.....Dårlig gjort å ta de der grove vitsene på engelsk :-(
Til toppen